top of page

Zavádíme novou terapii - Intuitivní písmo

Intuitivní písmo je technika, kdy pomocí osoby, její ruky, jejího pera, se slova intuitivním způsobem vypisují na papír pomocí média. Jsou to vzkazy z universa pro toho, kdo se nás zeptá, toho kdo umí naslouchat a dobře poslouchat. Ne každý má tu možnost a příležitost si s námi povídat, smí pouze poslouchat, ne každému chceme na jeho otázky odpovídat! Hodně dobře si vybíráme, s kým si povídáme. Mluvíme s člověkem v jeho řeči. Nám andělům a celému universu intuice říkáte. Proto i název této schopnosti INTUITIVNÍ PÍSMO jest.

Někdo má intuici silnější, někdo slabší, ale každý člověk ji má, ne každý ji však poslouchá. Proto ne každý s námi může pracovat a informace dál předávat. Proto hodně važte na koho se co ptáte. Teď nemluvíme jen o intuitivním písmu, ale o všech odvětvích, které v esoteričnu lidé přinesli a používají je jako prostředek pro komunikaci s námi. Ne každý je upřímný a na nás napojený. Při rozhodování, koho se na dané téma zeptáte, opět používejte intuici a na člověka, jeho stránky se zadívejte a pokud se ve vás radost rozleje, pak je vám tento člověk do cesty námi poslán a může vás na cestě životem doprovázet.

Vždy si pamatujte, lidé a čtenáři, že ne člověk, náš prostředník za vás problém vyřeší, může vám napomoci, může vás vyslechnout. Jen Vy sám za sebe se musíte rozhodnout jakou cestou se dát a jak rychle po ní budete utíkat. To poslední konečné rozhodnutí musí člověk udělat sám, nikdo jiný Váš život neodžije ani žádné rozhodnutí za Vás neučiní. Proto si sám sebe važ a ze všeho, co se Ti v životě stane, si ponaučení, radu vem a žij tento svůj život s úsměvem.

Na co na vše se lidé mohou ptát?

Lidé se mohou ptát na vše, co je napadne, pokud jim bude souzeno, že mohou znát odpověď, bude jim napsána. Pokud ne, odpovědi se nedočkají a musí si počkat, až si danou situaci odžijí, až přijde správný čas.

Čím konkrétnější budou vaše otázky, tím konkrétnější budou i odpovědi, proto se snažte vystihnout co nejpřesněji a nejasněji to, co byste jste si přáli vědět.

Při spolupráci s Dagmarou vám hodně radostí přejeme a těšíme se na vaše otázky.

Doporučené články
Poslední příspěvky
Archiv článků
Spojte se s námi
  • Facebook Classic
  • YouTube Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page