top of page

Aura Soma: celostní terapie pro duši

Aura Soma je systém barevných lahviček ve speciálním skle, terapii lze označit jako psychologii aplikovatelnou na tělo. Nejedná se o žádná kouzla, i když výsledek je „kouzelný“, mění totiž emoční vzorce.

V lahvičkách Aura Soma je syntéza olejů, vody a přírodních látek z bylin, květin nebo polodrahokamů. Vytipujete si 4 lahvičky a jednu, jejíž barevnost vás zaujme natolik, že byste si ji vybrali jako nepostradatelnou na pustý ostrov, si odnesete domů.

„Tuto terapii z 95 % volí ženy, je zajímavé, že dvě mě navštívily s podobnou profesí – pracovaly v reklamní agentuře,“ říká Šárka Stará, která se energetickým koučingem zabývá několik let.

„Klientka mi sdělila, že neví, co má dělat. Před lety jí zemřel milovaný kůň, měla zablokovaný vztah ke zvířatům a radost ze života se jí vytrácela. Vybrala si lahvičku a začaly se „dít věci“, přihlásila se do kurzu, znovu objevila lásku ke zvířatům bez úzkostného strachu, pořídila si 3 kočičky a dokonce si založila vlastní statek. Znovu žije s radostnějším pohledem na budoucnost.“

Jsou i složitější problémy, které se musí řešit komplexně: návštěvy týdně, později po měsíci a intenzivní práce doma. „Dříve úspěšná VŠ klientka z reklamky přišla depresivní, vyhořelá, bez energie, bez zájmu o sex,“ popisuje další příběh Šárka.

„Dlouho si nechtěla připustit žádný problém, ale co ji dohnalo k řešení byl neúnosný nezájem o výchovu malého synka,“ vysvětluje Šárka. „Terapie pomocí Aura Soma mění emoční vzorce a vynáší na povrch, co si nechceme připustit a nechceme řešit. V první řadě jsem ji zklidnila a ona byla přístupná léčbě odborníkem pomocí antidepresiv. Doma si aplikovala na levou část těla od kořínků vlasů přes ušní lalůček, obrys celého těla až k malíčku na noze obsah oranžové lahvičky. Pracovaly jsme rok, rozhovory, masáže, které odblokovávají, doma cvičila jógu, opakovala vybrané afirmace. Po roce snížila léčbu antidepresivy a nemusí brát prášky na spaní. A hlavně znovu objevila krásný vztah k synovi i manželovi. To byl náročný úkol, ale podařil se.“

Energy terapeutka Šárka Stará má napojení na odborníky - zejména psychology, psychiatry a fyzioterapeuty. Nyní pracuje v salonu Longevity Art, Palacká 1, Praha 1 ve 2. patře a vzkazuje: „Zvu vás do kouzelného světa barev Aura Soma, které vám mohou změnit život a vyřešit problémy“.

Kontakt:

Šárka Stará

Dagmar Klímová

Tel.: +420 605 254 605

AUTOR ČLÁNKU:

Jaroslava Vachová

Doporučené články
Poslední příspěvky
Archiv článků
Spojte se s námi
  • Facebook Classic
  • YouTube Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page