top of page

Zatěžování a regenerace lidského těla

Zatěžování a regenerace lidského těla

Těmito přirozenými fyziologickými ději prochází každý člověk. Ovlivňují jeho pohybovou schopnost, kondici, výkonnost, psychiku a celkové zdraví. Vyváženost postupného zatěžování spolu s regenerací vede k celkovému posílení organizmu a ke zvýšení výkonnosti.

Jak tedy posilovat ?

Jak regenerovat ?

Důsledky špatného posilování i regenerace jsem jako aktivní hráč pociťoval na vlastním těle v podobě únavy a přechodné ztráty kondice i v hlavním herním období. Po skončení sportovní kariery můj organizmus v 38 letech doslova „ztuhl“. Chvíli to vypadalo, že zbytek života strávím na invalidním vozíku. Doktoři měli jen jedno řešení – obstřik a prášky. V té době jsem měl za sebou dvouleté studium u paní Mojžíšové. Její zkušenosti a postupy jsem aplikoval na sobě. Do tří týdnů došlo k plnému uvolnění a návratu hybnosti. Dnes je to otázka cca jednoho týdne.

Metoda S.I.R.

je systém individuální regenerace, který pomáhá řešit značnou část zdravotních problémů. Zlepšuje, urychluje regenerační procesy lidského organismu vzniklé jednorázovou pracovní zátěží.

Cílem této metody je odstranění dlouhodobých fyzických bolestí, které vede k psychickému vyčerpání a snížení pracovní výkonnosti.

Urychluje přirozené zotavení po náročné tělesné námaze (sportovci, těžce pracující, záchranné složky.

Řeší obtíže při pohybu.

Snížuje napětí a obnovuje normální konfiguraci kostí a svalů.

Mnoho problémů je způsobeno chybným držením těla, metoda S.I.R. pomáhá napravovat základy ovládání lidského těla o zbavení se špatných návyků.

Umožňuje aplikovat jednotlivé procedury na tato zdravotní problémy: artrózy nosných kloubů (včetně změn III. a IV.stupně), choroby malých kloubů, bolesti a blokády páteře, celulitidu, otylost, svalové únavy a různá svalová postižení, doléčení poúrazových stavů, celková relaxace organismu, nervové choroby, stres.

Vzhledem k současnému zdravotnímu stavu lidské populace je S.I.R. alternativou pro širokou vrstvu obyvatelstva (stres, bolesti zad a pohybového ústrojí, alerie, kožní problémy, artrózy) přináší zlepšení kvality do života seniorů.

Petr Postránecký - profesionální masér

Profesionální masér - Petr Postránecký

Doporučené články
Poslední příspěvky
Archiv článků
Spojte se s námi
  • Facebook Classic
  • YouTube Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page