top of page

Speciální ošetření pleti kyselinou hyaluronovou - byas facelifting

"Nemusíme být raketovými vědci či jadernými fyziky, abychom pochopili, že nejdůležitějším východiskem zdravého stárnutí je opětovné naplnění těch látek, které časem ubývají. Takovou látkou je kyselina hyaluronová."

Dr. Chris Meletis, N.D.

Generální ředitel instituce Zdravé stárnutí

Institute for Healthy Aging Carson City Nevada

Udržení atraktivního zevnějšku až do vysokého věku je možné, jestliže se regenerační molekuly (například kyselina hyaluronová) dostanoudo hloubky pokožky a účinně bojují proti vráskám tam, kde se vytváří.

S většinou látek na vyhlazení vrásek je možné získat pouze 0.001 mm redukci vrásek. Když se kyselina hyaluronová dostane do povislé pokožky, začne vyvíjet svůj pozitivní účinek, reaktivují se fibroblasty a tím se stimuluje opětovná tvorba kolagenu, který zabezpečuje pleti pevnost a strukturu tváře. Sen o věčné mladostí se tak může konečně naplnit.

Povislé svaly a tváře opět získají svůj původní objem pomocí technologie EMS. Klinické testy provedené na Univerzitě Galway prokázaly, že "Elektrické stimulace svalů (EMS) zvýšila objem svalů tváře o 18,6 procent. 90 procent účastníků potvrdilo, že pokožku tváře cítí pevnější, silnější. Díky lepšímu prokrvení je pleť čistší, jasnější."

Michael Hennessy, M.D.

Vedoucí oddělení neurologie

Fakultní Nemocnice Galway

Iontoforéza je přírodní procedura, jemná a vysoce účinná. "Skutečnost, že tato technologie (iontoforéza) pracuje v harmonii s tělem, je zřejmá. Ošetření kožního tkaniva pomocí mikroproudu prokazují, že množství elastinu se zvýšilo o 45 procent a jeho délka dvojnásobně. Hustota kolagenu ve spojivovém tkanivu se zvýšila o 10% a počet krvních cév o 35%. Použití mikroproudu na pokožce a v tkanivu zanechalo silnější a pevnější pocit na povrchu pokožky."

Emil Y. Chi, PhD.,

Ředitel oddělení patologie, Univerzita Washington.

"15 let pracuji jako terapeutka krásy a maskérka. Po dobu mé práce jsem zjistila, že tradiční kosmetické produkty působí pouze na vrchní vrstvu pokožky a tím snižují hloubku vrásek pouze o tisícinu milimetru.

WellStar s BYAS-em vytvořil absolutně revoluční systém péče o pleť. Cenné účinné látky jemným a šetrným způsobem proniknou do hlubších vrstev pokožky, kam se tradiční krémy nedostanou.

BYAS je cesta budoucnosti, která pro Vás znamená účinné řešení, neboť Vaši pleť naplní mladostí, leskem a zářivou svěžestí. Koncept krásy slavných hvězd můžete používat přímo doma. Je to velmi jednoduché, stačí pouze jedno zmáčknutí a budete mile překvapeni, jak efektivní výsledek se na Vaši pleti dostaví."

Rahel Rendes

Kvalifikovaná WellStar trenérka péče o pleť.

Doporučené články
Poslední příspěvky
Archiv článků
Spojte se s námi
  • Facebook Classic
  • YouTube Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page